Våra Behandlingar

15:e behandlingen gratis. Gäller alla massagebehandlingar

Varm Aroma & Oljemassage

Oljemassage en mer avslappnad lättare massage. Där man använder  mjukgörande oljor för att hjälpa och förbättra och förebygga värk.

Traditionell Thaimassage (Utan Olja)

Thaimassage lite mer hårdare tag. för att behandla muskelrelaterade symptom. Löser upp knutar och förbättrar blodcirkulationen i kroppen.

Fotmassage

Reflexologi / zonterapi grundar sig på principen att det finns zoner eller reflexpunkter som står i förbindelse med varje anatomisk del i kroppen. Lindrar spända, ömmande muskler samtidigt som det förbättrar blodcirkulationen, löser upp spänningar och frigör gifter som finns i kroppen.

Rygg, Axlar, Nacke & Huvud Massage

Avslappnande ryggmassage med stor fokus på din spända rygg och nacke. En massage för att minska muskelstress.

Varm Aroma & Ojemassage

En härligt avslappnande massage med aroma oljor som mjukar upp musklerna. Den här djupgående massagen minskar muskelspänningar i kroppen och hjälper bland annat vid träningsvärk samt ökar cirkulationen. En väldoftande upplevelse för trötta kroppar!

Yim Siam Tekniken Massage

Mer info kommer inom kort....

Gravidmassage

Gravidmassage hjälper mot svullna ben, värk i rygg, nacke och ben den främjar även cirkulationen i lymfsystemet och i blodomloppet. Massage ger också ett ökat välbefinnande, avkoppling och en ökning av musklernas flexibilitet. Detta sammantaget kan hjälpa dig när du kommer fram till förlossningen.